Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Pista de biciclete Huedin – Sâncraiu a fost finalizată

O veste minunată pentru iubitorii de ciclism din zona Clujului! Pista de biciclete care leagă Huedinul de Sâncraiu a fost finalizată, oferind o cale sigură și frumoasă pentru a explora această zonă. Aceasta se află pe traseul unei foste căi ferate vechi, transformată acum într-o pistă de biciclete de 14 km între Huedin, Sâncraiu și Călățele.

Dacă vreți să încercați noua pistă, dar să faceți și alte activități, în zonă există numeroase obiective turistice interesante. De exemplu, puteți vizita Pietrele Albe, o formațiune calcaroasă de mari dimensiuni sau Castelul Corbului, reședința familiei unui faimos architect și scriitor maghiar. Alte obiective interesante sunt Muntele Vlădeasa, al doilea vârf ca înălțime din Munții Apuseni, Moara de Apă din Bologa,veche de aproximativ 160 de ani și Cetatea Bologa, o construcție medievală ce datează din secolul XIV, aflată acum într-o stare avansată de degradare.

Așadar, acum aveți oportunitatea de a explora aceste locuri minunate într-un mod sănătos și eco-friendly, pe noua pistă de biciclete Huedin-Sâncraiu. Să pedalăm!